Pobavte se u karetních her s nádechem konopí

S mariášovými kartami si můžete zahrát spoustu her. A pokud mají originální design, zábava bude dvojnásobná. Karty prší CBDčko vnesou do vašich her konopný nádech, ať už budete „mastit“ prší, mariáš, nebo cokoliv jiného.

Zimní večery už nebudou dlouhé a letní zahradní party nudné

Zapomeňte na nudné večery. S kartami prší CBDčko se zábava dostává na úplně jinou úroveň. Každý hrací list je malý umělecký výtvor, díky kterému se můžete seznámit s odrůdami našich CBD květů. Možná dokonce objevíte něco, co jste ještě neochutnali.

 

Třeba vás zaujme dámská řada svršků, nenechte se ale zmást názvy podle něžnějších poloviček. Stejně jako je „filek“ jedna z nejvyšších karet, tak ani tyto odrůdy nejsou žádný čajíček. 

  • Snow White disponuje silným indika efektem.
  • White Widow se řadí mezi nejznámější odrůdy na světě.
  • Harlequin je výsledkem dlouholetého šlechtění a křížení. 
  • Girl Scout Cookies patří mezi nejuznávanější hybridní druhy.

Naše karty rozproudí konverzaci na každé party. S přáteli můžete rozebírat jednotlivé odrůdy a porovnávat své zkušenosti. Karbaník, nekarbaník, každý milovník konopí se rád přidá. A vy můžete oslnit třeba při hlášce „stojíš“ zajímavostí o některém z es:

  • Odrůda Gorila Glue voní jako směsice koření, exotického ovoce a pižma. Její účinky jsou vyvážené díky převládajícím sativním genům.
  • AK 47 je velmi silný druh, který získal téměř třicet světových ocenění v různých kategoriích.
  • Kmen Death Star vznikl křížením modelu Sensi Star a Sour Diesel. Je specifický svou pronikavou vůní čaje s lehkým nádechem dieselu.
  • Durban Poison je oblíbená pro svou sladkou vůni a silně energetické účinky.

karty1

Dlouhé zimní večery, letní zahradní party, oslavy i běžné posezení s přáteli – příležitostí k vytáhnutí karet na prší CBDčko se najde spoustu.

S dárky už se nebudete trápit

Karty prší CBDčko jsou perfektním dárkem pro každého, kdo si potrpí na originalitu. A pokud karty doplníte další osobitou CBDčkovou maličkostí, máte dárkový set, který rozhodně neskončí na dně skříně. Co takhle ke kartám přihodit bloček pro zaznamenávání skóre karetních her? Bločky máme ve variantě A6 a A5 i s propiskou. A nezapomeňte na hrnek, ze kterého konopný čaj chutná prostě lépe.

 

Vyzkoušejte nejlepší karetní hry s prší kartami

Prší zná snad každý, ale co ostatní hry? U kterých se nejvíce pobavíte a u kterých musíte hodně přemýšlet? Omrkneme to.

Tak například hra Faraon je velmi podobná Prší, jen je třeba počítat s mírně odlišnými funkcemi určitých karet:

  • Sedmička: Následující hráč si musí líznout 3 karty, ale pokud má v ruce zeleného spodka, toto pravidlo se ruší.
  • Zelený spodek: Z výše uvedeného vyplývá, že tato karta ruší efekt sedmičky, navíc může být vyhozena a přikryta bez dodržení pravidla stejné barvy a znaku.
  • Červená sedmička: Karta vrací do hry hráče, který právě vyložil poslední kartu.
  • Eso: Počet vyhozených es určuje počet zastavených hráčů.
  • 4 karty stejného druhu: Pokud hráč vyhodí 4 karty stejného druhu, má tzv. spálenou a může vyložit další kartu.

Hra Sedma už je trochu náročnější, ideální spíše pro zkušené karetní hráče. Kromě karet prší CBDčko budete potřebovat také tužku, papír a dobře prostudovaná pravidla této hry.

Hra Kent je určena především dětem, ale pobaví se u ní i dospělí. Hraje se ve dvojicích, které musí spolupracovat a nenápadně se domlouvat tajným znamením. Z toho mohou vzejít opravdu vtipné situace.

Hledáte karetní hru pro dva? Zkuste Válku, kde vítězí hráč, který získá všechny karty. Na střídačku vykládáte karty, kolo vyhrává ten, kdo vyloží vyšší hodnotu. Získané karty si vítěz dává dospodu balíčku.

karty2

Buďte za hvězdu

Pište si, že díky kartám prší CBDčko si s partou daleko více užijete a po hře bude požitek z konzumace mnohem lepší. A že takovým dárkem oslníte. Proto je kupte hned teď.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz