HHC bonbóny a jejich účinky

Bonbóny, gummies či sladkosti s obsahem HHC, CBD či jiných kanabinoidů jsou velmi oblíbenými produkty. Spojení příjemné sladké chuti s pozitivními účinky HHC je totiž pro uživatele kanabinoidů velkým lákadlem. Jaké mají HHC bonbóny vlastně účinky, to se dočtete v našem článku. 

PŘEČTĚTE SI AKTUÁLNÍ INFORMACE O ZÁKAZU HHC - Česká vláda se rozhodla dočasně zakázat psychoaktivní látky HHC, HHC-O a THC-P a zařadila je na seznam zakázaných návykových látek. Dočasný zákaz má platit od 1. 3. 2024 do 1. 1. 2025.

HHC bonbóny a jejich účinky

Obecně o HHC

HHC je polosyntetický kanabinoid vytvořený procesem hydrogenace THC, tedy přidáním molekuly vodíku. Strukturou se podobá THC, ale vykazuje několik odlišností, které ovlivňují jeho interakci s endokanabinoidním systémem lidského těla.

Protože je u nás THC nelegální, HHC se pro komerční účely získává zpravidla hydrogenací CBD, které je zákonem zcela povolené. Přesto však účinky HHC uživatelé přirovnávají spíše k účinkům psychoaktivního THC.

HHC bonbóny a jejich účinky

Spojení sladkých bonbónů s dokonalým pocitem uvolnění a relaxace – to jsou HHC bonbóny. Výběr HHC sladkostí je široký, a na své si tak přijdou i ty nejmlsnější jazýčky – vyzkoušejte sladké či kyselé cukrovinky, želé či gummies mnoha příchutí. HHC bonbóny jsou skvělým společníkem při večerech po náročné práci či jako pomocník při usínání. Kromě bonbonů si můžete v naší nabídce vybrat HHC Hašiš.

Protože HHC je poměrně neprobádaný kanabinoid, jeho účinky zatím nebyly prozkoumány do takové míry jako například u CBD. Uživatelé však již některé z nich vypozorovali. Účinky HHC bonbónů se přímo odvíjí od účinků samotného HHC a uživatelé už stačili odhalit následující: 

  • Psychoaktivní účinky: Není překvapením, že i v případě HHC bonbónů je předmětem diskusí míra psychoaktivních účinků. I když je HHC méně psychoaktivní než THC, u některých jedinců vyvolává určité změny vědomí. Uživatelé nicméně udávají, že účinky jsou mírnější než u THC.
  • Terapeutické vlastnosti: Zkušenosti uživatelů naznačují, že bonbóny s HHC vykazují analgetické a protizánětlivé účinky, působí proti úzkosti a navozují stav uvolnění podobně jako THC.
  • Doba nástupu a trvání: Jako u všech jedlých produktů s kanabinoidy je doba nástupu účinků HHC bonbónů obvykle delší než u kouření nebo vapování, často od 30 minut do 2 hodin. Doba trvání účinků je individuální, ale někteří uživatelé udávají, že je pociťovali i několik hodin.

Abychom vám nabídli kompletní informace o HHC bonbónech, pro úplnost je třeba zmínit i některé nežádoucí účinky, které uživatelé pociťovali:

  • úzkost,      
  • závratě,
  • sucho v ústech,
  • zvýšenou chuť k jídlu,
  • nespavost,
  • paranoiu,
  • zrychlenou srdeční frekvenci,
  • zarudlé oči.

Naše nabídka HHC produktů

  1. HHC Cartridge: Ideální pro ty, kteří hledají pohodlný a diskrétní způsob, jak vychutnat si HHC na cestách. Naše cartridge jsou kompatibilní s většinou vaporizérů na trhu a nabízejí čistý, koncentrovaný zážitek z HHC Cartridge.
  2. HHC VapePokud jste fanoušek vapování, náš HHC vape je pro vás tím pravým. Navržen tak, aby vám poskytl intenzivní, a přesto jemný zážitek, s perfektním vyvážením chutí a účinků HHC.
  3. HHC Weed: Pro tradiční konzumenty konopí máme HHC weed, což je klasický sušený květ konopí obohacený o HHC. Ideální pro kouření nebo vaporizaci a nabízí kombinaci přirozených terpenů a účinků HHC.
  4. HHC Hašiš: Vraťte se s námi do starých dobrých časů s naším HHC hašišem. Tento koncentrovaný produkt nabízí silný zážitek a je ideální pro ty, kteří hledají intenzivnější účinky.
  5. HHC Sladkosti: Pro ty, kteří dávají přednost jedlým produktům, máme lahodné HHC sladkosti. Ať už máte rádi bonbony, čokoládu nebo gummies, naše sladkosti kombinují skvělou chuť s jemnými účinky HHC.
  6. HHC-PA konečně, naše speciální řada HHC-P je tajným receptem, který kombinuje nejlepší z HHC s dalšími přírodními složkami. Ideální pro ty, kteří hledají něco trochu jiného!
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz