Palm, Rizo, nebo Silo? Porovnali jsme hranaté vaporizéry CCELL

Říci jednoznačně, které vapovací pero CCELL je nejlepší, je stejné, jako kdyby si měl rodič vybrat nejoblíbenější dítě. Všechna uvedená pera produkují silnou, čistou páru, každé z nich je však jedinečné svým vlastním způsobem. 

Proč CCELL?

Unikátnost značky CCELL spočívá ve zcela nové patentované technologii. Vaporizační pera CCELL využívají keramický topný prvek a nanopóry, které mají vyšší propustnost než konkurenční vape peny. V praxi to znamená, že i ten nejhustší konopný extrakt může být absorbován a připraven pro váš maximální požitek. 

    • Pera účinně atomizují širší škálu terpenů a přináší tak až o 34 % více chuti.
    • Optimalizované složení keramiky s vyšší tepelnou účinností poskytuje až o 50 % více páry bez přehřátí nebo spálení.
    • Vylepšená spirála má větší odolnost a prodlužuje životnost pera o 20 %.
    • Produkují o 57 % méně škodlivých vedlejších látek.
    • Snižují emise skleníkových plynů o 35 %.

Palm a Palm Pro – pro milovníky elegance

Vape pens z řady Palm jsou špičková pera, která vynikají zejména elegantním a supertenkým designem. Patří mezi nejtenčí zařízení 510, se kterými se můžete setkat.

Jsou vybavena nejnovější technologií, včetně vysoce kvalitního keramického zahřívacího prvku, který zajišťuje dokonale čistou a intenzivní příchuť. Jejich kompaktnost, menší rozměry a lehkost z nich dělají ideální společníky pro každodenní použití. Navíc díky unikátnímu systému nabíjení přes USB vás ve vychutnávání vapingu už nic neomezuje.

 

Řada Palm je plně kompatibilní s cartridgemi se závitem 510. Skvělou vychytávkou těchto výrobků je technologie drop-in při vkládání cartridge. Žádné šroubování – magnet, který je součástí balení, se o všechno postará. Žhavení se aktivuje pouhým potáhnutím, nepotřebujete žádné zbytečné tlačítko. LED diody vás informují o stavu baterie.

Když srovnáme vaporizér Palm a Palm Pro, velkou předností vylepšeného CCELL Palm je možnost nastavení 3 stupňů žhavení a Airflow pro zvýšení proudění vzduchu. Přepínač pro nastavení průtoku vzduchu má dokonalý odpor, sám se volně nepohybuje.

Další jedinečnou funkcí Palm Pro je možnost 10vteřinového předehřevu pro snazší vapování. Lahodné a intenzivní chuti tak dosáhnete i za nepříznivého počasí a s hustšími oleji. Stačí dvakrát krátce stisknout tlačítko a Palm Pro se o zbytek postará. 

Srovnání modelů Palm

CCELL Palm

CCELL Palm Pro

kapacita baterie

500 mAh

500 mAh

rozměry v mm

55 × 42 × 8,9

57,5 × 41,9 × 13,7

nabíjení

micro USB

USB C

aktivace vdechem

magnetické připojení drop-in

závit 510

LED indikátor stavu baterie

10sekundové předžhavení

x

3 stupně teploty

x

nastavitelný průtok vzduchu

x

 

RIZO – ve znamení bytelnosti

Vaporizační pero Rizo nabízí díky jedinečné technologii CCELL delikátní zážitek při vaporizaci. Pokračuje ve firemní filozofii zaměřené na mimořádný výkon plný lahodné a účinné páry. Designově CCELL tentokrát nesází na eleganci, ale na bytelný dojem. Vypadá jinak než tradiční vape pero, čímž se CCELL snaží o uspokojení lidí s nejrůznějším životním stylem a vkusem. Velikost je však stále uživatelsky přívětivá, perfektně a pohodlně padne do dlaně, a to i díky zaobleným hranám. 

Stejně jako u řady Palm vás LED diody informují o stavu baterie a nechybí ani systém drop-in pro jednoduchou instalaci 510 cartridge. U modelu Rizo zapojil CCELL do hry vibrace, které se spustí při vložení cartridge. Rizo jemně vibruje i při vaporizaci, což z něj dělá multismyslové zařízení. 

 

Stejně jako u Palm Pro si u pera Rizo můžete nastavit teplotu ohřevu, v tomto případě se však jedná pouze o dva stupně – H (high) a L (low). Mód s označením H slouží pro maximální výkon a spoustu páry, doporučujeme silným vaperům. Mód L je pro větší požitek z chuti, doporučujeme milovníkům produktů s vysokým obsahem terpenů. 

Aby byl nabíjecí port a spínač topení chráněn před prachem a nečistotami, je Rizo vybaveno silikonovým krytem, ​​který se snadno nasazuje i sundává. Tento promyšlený doplněk zabraňuje poškození a prodlužuje životnost zařízení. 

Srovnání Rizo a Palm Pro

Rizo

Palm Pro

kapacita baterie

300 mAh

500 mAh

rozměry v mm

62,7 x 34 x 14,8

57,5 × 41,9 × 13,7

nabíjení

USB C

USB C

design

robustnější

elegantní

stupně teploty

2

3

aktivace vdechem

magnetické připojení drop-in

závit 510

LED indikátor stavu baterie

10sekundové předžhavení

x

nastavitelný průtok vzduchu

x

haptická odezva (vibrace)

x

silikonové pouzdro

x

 

SILO – ergonomický tichošlápek pro nenáročné

Ani u modelu CCELL Silo nechybí nejnovější technologie, která mu dodává konstantní a rovnoměrnou výparnost. Vestavěná baterie podporuje masivní produkci páry po dobu jednoho týdne a déle za běžného používání. 

Vaporizér Silo je o něco vyšší a kulatější než Palm. Disponuje nejergonomičtějším designem v řadě produktů CCELL, takže nejlépe padne do ruky. Je také velmi tichý, vapovat můžete zcela diskrétně. 

Pero Silo je zhruba stejně výkonné jako Palm a má velmi podobné vlastnosti:

Srovnání modelů Palm a Silo

CCELL Palm

CCELL Silo

kapacita baterie

500 mAh

500 mAh

rozměry v mm

55 × 42 × 8,9

63 × 28,8 × 18

nabíjení

micro USB

micro USB

aktivace vdechem

magnetické připojení drop-in

závit 510

LED indikátor stavu baterie

 

 

Vyberte si svého favorita

Pokud si nepotrpíte na žádné „extra buřty“, bez obav sáhněte po modelech Palm nebo Silo. Jestliže patříte mezi trochu náročnější vapery, je tu pro vás Rizo. A pokud jste pořádný fajnšmekr, Palm Pro vás uspokojí svými vychytávkami. Všechna zmíněná zařízení CCELL vám poskytnou kvalitní a chutné vapování, stačí si vybrat ten správný typ. A teď už víte, jak na to.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz